ULTRA MIND ESP.

Napredni trening možganov, uma in sprostitve

Naj bo preostanek vašega življenja, najboljše v vašem življenju! Jose Silva

Ultra Mind ESP metoda je ena najnaprednejših metod, ki vpliva na urjenje možganov, na sprostitev nevro -živčnega sistema in nadzor lastnega uma. Je mednarodno priznana metoda in predstavlja vrhunec 55-letnega raziskovanja in udejstvovanja v praksi z milijoni ljudi, ki so se udeleževali tovrstnih seminarjev.

Z redno uporabo tehnike boste pridobili na ustvarjalnosti in produktivnosti, začeli boste uporabljati prirojene sposobnosti, ki jih morda do sedaj niste uporabljali v celoti. Delovna učinkovitost, koncentracija in produktivnost bodo na višku. Znali boste sprejemati boljše odločitve, predvsem pa se boste znali soočati s stresom in s posledicami le-tega. Stres in izgorelost bosta del preteklosti, naučili se boste resetirati svoje telo in misli le v nekaj minutah. Notranja moč in notranji mir se povečata, naučili se boste dosegati globlje ravni svojega uma.

Ultra Mind ESP vas privede v alfa stanje, kjer se lažje soočate s problemi na osebnem ali poslovnem področju, rešitve pa se zdijo kot na dlani. Problemi postanejo izzivi in ne več ovira. Ustvarjati boste znali boljše odnose do ljudi in okolice, naučili se boste umetnosti postavljanja ciljev in pozitivnega mišljenja.

Vas teži odvečna telesna teža? Kadite? Ne najdete zadostnega motiva, imate težave z odvečnimi kilogrami ali ste osebno neodločni? Naučili se boste tehnike, s katerimi boste spoznali, kaj je potrebno, da si pomagate rešiti tovrstne težave.

Z uporabo Ultramind ESP metodami, boste lažje dosegli uresničitev svojih ciljev in dolgoletnih želja.